Termeni pe scurt

1. Informații importante

Ar trebui să citiți cu atenție următorii Termeni de utilizare. Achiziționarea sau utilizarea produselor noastre implică faptul că ați citit și acceptat acești Termeni de utilizare.

2. Licență

Site-ul nostru web vă acordă licență limitată neexclusivă de a utiliza șabloanele și alte produse vândute prin intermediul site-ului nostru web în conformitate cu acești Termeni de utilizare („licența”) eliberați de compania noastră.

a) Modificări

Sunteți autorizat să faceți orice modificare (e) necesară produselor noastre pentru a se potrivi scopurilor dumneavoastră.

c) Utilizare neautorizată

Nu puteți plasa niciunul dintre produsele noastre, modificate sau nemodificate, pe o dischetă, CD, site web sau orice alt suport și să le oferiți spre redistribuire sau revânzare.

d) Cesionabilitate

Nu aveți dreptul să acordați sub-licență, să atribuiți sau să transferați această licență nimănui fără aprobarea noastră.

e) Dreptul de proprietate

Nu aveți dreptul să revendicați proprietatea intelectuală sau exclusivă asupra niciunuia dintre produsele noastre, modificate sau nemodificate. Produsele noastre sunt furnizate „ca atare”, fără garanții de niciun fel, fie exprese, fie implicite. În niciun caz, persoana noastră juridică nu va fi răspunzătoare pentru orice daune, inclusiv, dar fără a se limita la, daune directe, indirecte, speciale, incidentale sau consecutive sau alte pierderi care decurg din utilizarea sau incapacitatea de a folosi produsele noastre.

Produsele noastre au drepturi de autor sau/și un text informativ „design by” și, în unele cazuri, un link înapoi către site-ul nostru. Acest text nu trebuie dezactivat sau editat. Licența dvs. nu va fi valabilă dacă aceste informații sunt dezactivate din produsul dvs.
* Dacă doriți să eliminați acest text de drepturi de autor sau linkul înapoi de la produsele noastre, trebuie să achiziționați serviciul de eliminare a drepturilor de autor. Toți ceilalți termeni de utilizare de licență încă se aplică.

h) Verificare antifraudă

Procesarea comenzilor poate dura până la 24 de ore din cauza verificării manuale antifraudă. Verificarea antifraudă are loc din cauza numărului tot mai mare de tranzacții frauduloase de la persoane care nu sunt deținătorii efectivi ai cardurilor de credit utilizate în timpul achiziției.

3. Politica noastră de rambursare

Deoarece mt2-services.eu oferă bunuri digitale, nu emitem rambursări după expedierea produsului, ceea ce este responsabil să înțelegeți la achiziționarea oricărui articol de pe site-ul nostru. Vă rugăm să vă asigurați că citiți cu atenție ce fișiere veți primi atunci când comandați un șablon.

4. Material protejat prin drepturi de autor

Mt2Services își asumă orice drept de a verifica originalitatea produselor prin licențe sau ‘api-key’  fără vreun fel de justificare, în condițiile în care termenii nu sunt respectați, Mt2Services își asumă dreptul de a închide imediat și irevocabil orice pagină, site sau cont de utilizator fără rambursări bănești.

Imaginile (cum ar fi personajele) și miniaturile din modelele de șablon ale jocurilor, filmelor etc. existente nu sunt incluse în licența șablonului. Pentru a utiliza orice imagini din jocuri, filme etc., vă rugăm să contactați compania/autorul care deține drepturile de autor pentru material. mt2-services nu își asumă nicio responsabilitate pentru imaginile în miniatură, randările jocului sau caracterele afișate în modelele șablonului. Aceasta nu face parte din produsele șablon pe care le oferim.

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Cumpărătorul, prin înregistrarea sa pe acest site și prin datele furnizate de el în acest sens, este de acord ca acestea să fie folosite pentru întocmirea facturii legale și a certificatului de garanție, după caz. Vânzătorul nu va folosi datele de înregistrare decât exclusiv pentru finalizarea în condițiile legale a actului de comerț on-line.

Prin adăugarea în coș a unor produse și parcurgerea pașilor pentru finalizarea comenzii, Cumpărătorul își exprimă decizia de cumpărare și obligația de plată, funcție de modalitatea de plată aleasă. Finalizarea comenzii este confirmarea finală și este echivalentul semnăturii contractuale.

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ 

Următoarele elemente sunt proprietate exclusiva a Mt2Services și nu pot fi folosite decât cu acordul expres al acestora. Aceste elemente sunt: logo-urile, reprezentarile stilizate, simbolurile comerciale, imaginile statice, imaginile dinamice, textele si/sau continuturile multimedia. Dacă proprietarul acestor elemente oferă unui terțe persoane drept de folosire a tuturor sau unei părți din aceste elemente, aceasta va putea folosi strict pe perioada determinată și în scopul declarat informațiile de pe acest site. Proprietarul exclusiv al acestora – Mt2Services – își rezervă dreptul de a retrage oricând acest drept acordat, fără explicații detaliate, dacă consideră că felul în care sunt folosite elementele de proprietate intelectuală nu îi servesc interesele.

Folosirea fara acordul Mt2Services a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru orice sesizare legată de drepturile de autor vă rugăm să ne contactați la adresa: mt.servicesinternational@gmail.com

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Magazinul mt2-services.eu, marca a SURDU CRISTIAN ALEXANDRU PFA, colecteaza si prelucreaza datele personale avand ca scop: informarea clientilor /cumparatorilor privind situatia contului lor, privind evolutia si starea comenzilor, puncte de fidelitate, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, administrative, de monitorizare a vanzarilor. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, inclusiv livrarea comenzilor. www.mt2-services.eu nu promoveaza SPAM-ul si nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti ci doar companiilor de curierat si procesatorului de plati online.

www.mt2-services.eu utilizeaza adresele IP ale utilizatorilor doar pentru statistici de uz intern, afisarea de informatii personalizate si pentru o securitate sporita a site-ului.

Informari: www.mt2-services.eu poate folosi adresele clientilor pentru notificarea acestora prin newsletterul saptamanal privind ofertele curente, reduceri, puncte de fidelitate, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de autentificare / creare de cont si de comanda declarati ca sunteti de acord ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a www.mt2-services.eu, si va dati acordul ca aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre Mt2Services in scopurile mentionate mai sus.

Drepturile utilizatorilor site-ului www.mt2-services.eu

Dreptul la informare – Utilizatorul are dreptul sa fie informat ca datele sale vor fi prelucrate
Dreptul de acces la date – Utilizatorul isi poate verifica, modifica, sterge datele personale din sectiunea Contul Meu. In cazul in care utilizatorul nu are cont de client are dreptul de a obtine de la operator, in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte.
Dreptul de opozitie – Utilizatorul are dreptul de a se opune in orice moment ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.
Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate.
Dreptul de a se adresa justitiei in cazul in care considera de cuviinta acest lucru.
Orice sesizare ce face obiectul acestor termeni si conditii va putea fi transmisa prin email la adresa: mt.servicesinternational@gmail.com
Prin citirea Termeni si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, specificate mai sus.

Orice client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Furnizorul / vanzatorul poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dupa cum urmeaza: procesatori de plati/ servicii bancare, e-mail – marketing sau alte servicii. Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

COMANDA

Puteti plasa o comanda cu cont de client inregistrat sau autentificat prin platforme terte (Google/Facebook).

Avantaje:

– Nu trebuie sa introduceti de fiecare data adresele de livrare si facturare
– Puteti fi instiintat imediat de statusul comenzii
– Va punem la dispozitie o situatie cu istoricul comenzilor
– Va puteti alcatui o Lista de dorinte pentru a va chibzui cumparaturile viitoare
– Va puteti abona la newsletter pentru a afla ultimele noutati si oferte disponibile

Faceti cumparaturi respectand urmatorii pasi:

 1. Alegeti produsele dorite din magazinul online si adaugati-le in cosul de cumparaturi.
 2. Dupa selectarea produselor dorite, vedeti sumarul cosului de cumparaturi, aici puteti sa actualizati cantitatea dorita sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Tot aici, puteti aplica voucherele valide prin introducerea codului aferent in campul desemnat.
 3. Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa introduceti datele de facturare, respectiv modalitatea de plata (Transfer bancar, Plata cu Card, PayPal).
 4. Pentru finalizarea comenzii este necesar sa cititi si sa va dati acceptul pentru “Termeni si conditii” prin bifarea campului respectiv.
 5. Ne puteti lasa un mesaj la plasarea comenzii cu privire la orice informatii considerati ca sunt relevante pentru procesarea corespunzatoare a comenzii dvs., in campul text special alocat.
 6. Ultimul pas pentru finalizarea comenzii este butonul “Confirm comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton veti primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.
 7. Produsele informatice se livreaza instant dacă acestea sunt produse general valabile sau in termen de 1 – 14 zile dacă acestea sunt personalizate.

Vanzatorul/Prestatorul va putea invalida o comanda finalizată în următoarele situatii:
– datele de contact sunt incomplete sau eronate și cumpărătorul refuză să le furnizeze, sau nu poate fi contactat.
– cardul a fost refuzat la plată și nu a fost repetată plata cu un card acceptat; cumparatorul nu a facut dovada platii in cazul optiunii de plata prin virament bancar.
– cumpărătorul este indecis, refractar sau arată o atitudine ostilă față de furnizor.

În cazul în care un produs comandat, validat și plătit, nu mai poate fi livrat de Vânzător, acesta va restitui in maxim 7 zile contravaloarea bunului nelivrat în contul indicat de Cumpărător.Cumparatorul poate de asemenea opta ca să folosească banii virați pentru achiziția altor produse disponibile.

Modificare sau anulare comanda
Daca v-ati razgandit si nu mai doriti unul sau mai multe produse din comanda, daca doriti sa suplimentati comanda cu alte produse sau doriti sa anulati integral comanda, ne poti anunta cat mai repede la numarul: +40754009939 , sau pe mail la adresa mt.servicesinternational@gmail.com .

DREPTUL DE RETRAGERE – RETUR PRODUSE

 • Servicii online
  În cazul în care nu a început utilizarea serviciilor, utilizatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, în termen de 14 zile, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv exceptând produsele personalizate cărora li se incheie termenul de retur din momentul începerii procesului de dezvoltare.

LIVRAREA COMENZILOR, PREDAREA SERVICIILOR

Termenul de livrare este de 1 – 14 zile CALENDARISTICE de la momentul plasarii comenzii, dar aceste termene pot suferi anumite modificari din motive (cereri din partea clientului de modificare, personalizare, etc).

Livrarea produselor comandate din magazinul online www.mt2-services.eu se face prin intermediul website-ului, prin grupul nostru de Discord sau prin transmiterea link-ului de descarcare prin adresa de mail furnizată de client.

SUGESTII / RECLAMATII

In situatia in care aveti orice sugestii, nelamuriri sau intrebari referitoare la produsele si conditiile existente pe www.mt2-services.eu, va rugam sa accesati sectiunea Contact de pe site.

Reclamatiile se fac in 24 de ore, maxim 48 de ore de la primirea materialului.

Ne straduim sa va oferim servicii si produse fara cusur, dar pot aparea situatii in care noi sau colaboratorii nostri gresesc, caz in care va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp posibil.

In situatia in care doriti sa faceti o sesizare sau reclamatie, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul +4 0754 009 939, sau trimiteti un mail la adresa mt.servicesinternational@gmail.com in atentia Dep. Relatii Clienti.
Daca este posibil, va rugam sa ne trimiteti imagini care sa intareasca spusele dvs.

Interval orar pentru trimiterea sugestiilor sau sesizarilor dvs.:
Luni-Vineri intre orele 9:00-20:00, cu exceptia Sarbatorilor Legale.

Despre solutionarea litigiilor pentru cumpărăturile on-linevezi link spre platforma SOL

Short Terms

1. Important information

You should carefully read the following Terms of Use. Your purchase or use of our products implies that you have read and accepted these Terms of Use.

2. License

Our website grants you non-exclusive limited license to use the templates and other products sold through our web site in accordance with these Terms of Use (the “license”) issued by our company.

a) Modifications

You are authorized to make any necessary modification (s) to our products to fit your purposes.

c) Unauthorized use

You may not place any of our products, modified or unmodified, on a diskette, CD, website or any other medium and offer them for redistribution or resale.

d) Assignability

You may not sub-license, assign, or transfer this license to anyone else without our approval.

e) Ownership

You may not claim intellectual or exclusive ownership to any of our products, modified or unmodified. Our products are provided “as is” without warranty of any kind, either expressed or implied. In no event shall our legal person be liable for any damages including, but not limited to, direct, indirect, special, incidental or consequential damages or other losses arising out of the use of or inability to use our products.

Our products have a copyright or / and a “design by” information text and in some cases a link back to our website. This text should not be disabled or edited. Your license will not be valid if this information is disabled from your product.
* IF you want to remove this copyright text or link back from our products you have to purchase the Copyright Removal service. All other licensing terms of use still apply.

h) Anti-fraud check

Orders may take up 24hours to process due to manual antifraud check. Antifraud check occurs because of growing number of fraud transactions from persons who are not actual cardholders of the credit cards used during purchase.

3. Our refund policy

Since mt2-services.eu is offering digital goods we do not issue refunds after the product is shipped, which you are responsible for understanding upon purchasing any article at our site. Please make sure that you carefully read what files you will get when you are ordering a template.

4. Copyrighted material

Mt2Services assumes any right to verify the originality of the products through licenses or ‘api-key’ without any justification, provided that the terms are not respected, Mt2Services assumes the right to immediately and irrevocably close any page, site or account user without cash refunds.

Images (like characters) and thumbnails in the template designs of existing games, movies etc are not included in the template license. In order to use any images from games, movies etc please contact the company / author that own the copyright for the material. mt2-services takes no responsibility for any thumbnail images, game renders or characters showed in the template designs. This is not a part of the template products we are offering.

CONTRACTUAL DOCUMENTS

The buyer, by registering on this site and by the data provided by him in this regard, agrees that they be used for the preparation of the legal invoice and the warranty certificate, as appropriate. The seller will only use the registration data for the legal completion of the online trading document.

By adding products to the cart and following the steps to complete the order, the Buyer expresses his purchase decision and the obligation to pay, depending on the payment method chosen. Completion of the order is the final confirmation and is the equivalent of the contract signature.

INTELLECTUAL PROPERTY LAW

The following items are the exclusive property of Mt2Services and may only be used with their express consent. These elements are: logos, stylized representations, commercial symbols, still images, dynamic images, texts and / or multimedia content. If the owner of these elements offers to a third party the right to use all or part of these elements, he will be able to use strictly for the specified period and for the stated purpose the information on this site. Their sole owner – Mt2Services – reserves the right to withdraw this right at any time, without detailed explanation, if it considers that the use of the intellectual property elements does not serve its interests.

The use without the consent of Mt2Services of any of the elements listed above is punishable under applicable law. For any copyright notice please contact us at: mt.servicesinternational@gmail.com

CONFIDENTIALITY POLICY

The mt2-services.eu store, a brand of SURDU CRISTIAN ALEXANDRU PFA, collects and processes personal data for the purpose of: informing customers / buyers about the status of their account, the evolution and status of orders, loyalty points, commercial activities, promotion of products and services, marketing, advertising, administrative, sales monitoring. The information you provide to us will be used for the purpose for which you provided it, including the delivery of orders. www.mt2-services.eu does not promote SPAM and does not provide your e-mail address to third parties but only to courier companies and the online payment processor.

www.mt2-services.eu uses the IP addresses of users only for internal usage statistics, the display of personalized information and for increased site security.

Information: www.mt2-services.eu may use customer addresses to notify them via the weekly newsletter of current offers, discounts, loyalty points, gift vouchers or other special messages.

By completing your data in the authentication / account creation and order form you declare that you agree that your personal data should be included in the database of www.mt2-services.eu, and you agree that this personal data is stored, used and processed by Mt2Services for the purposes mentioned above.

The rights of users of the site www.mt2-services.eu

Right to information – The user has the right to be informed that his data will be processed
The right to access data – The user can check, modify, delete his personal data in the My Account section. If the user does not have a customer account, he has the right to obtain from the operator, free of charge, the rectification, updating, blocking or deletion of data whose processing is not in accordance with the law, especially incomplete or inaccurate data. > Right of opposition – The user has the right to object at any time to the data concerning him being processed.
The right not to be subject to an individual decision taken on the basis of automatic processing.
The right to go to court if it deems it appropriate.
Any notification subject to these terms and conditions may be sent by email to: mt.servicesinternational@gmail.com
reading the Terms and Conditions you have been informed that you are guaranteed the rights provided by law, specified above.

Any customer who has explicitly provided their email address on the site may choose to delete it from our database.
The provider / seller may provide your personal data to other companies with which it is in partnership. , as follows: payment processors / banking services, e-mail – marketing or other services. Your personal information may also be provided to the Prosecutor’s Office, the Police, the Courts and other competent state bodies, on the basis and within the limits of the legal provisions and as a result of expressly formulated requests.

ORDER

You can place an order with a registered or authenticated client account through third-party platforms (Google / Facebook).

Advantages:

– You do not have to enter the delivery and billing addresses every time
– You can be notified immediately of the status of the order
– We provide you with a situation with the order history
– You can contact o Wish list to consider your future shopping
– You can subscribe to the newsletter to find out the latest news and offers available

Shop the following steps:

 1. Choose the products you want from the online store and add them to your shopping cart.
 2. After selecting the desired products, see the summary of the shopping cart, here you can update the desired quantity or give up one or all of the selected products. Also here, you can apply valid vouchers by entering the corresponding code in the designated field.
 3. After adding the desired products to the cart, you need to enter the billing details, respectively the payment method (Bank transfer, Payment by Card, PayPal).
 4. To complete the order, you must read and agree to the “Terms and Conditions” by checking the appropriate field.
 5. You can leave us a message when placing your order regarding any information that you believe is relevant to the proper processing of your order, in the assigned text field.
 6. The last step to complete the order is the “Confirm Order” button. Shortly after pressing this button you will receive an e-mail confirming the registration of the order.
 7. Computer products are delivered instantly if they are generally valid products or within 1-14 days if they are customized.

Seller / Provider may invalidate a completed order in the following situations:
– contact details are incomplete or incorrect and the buyer refuses to provide them, or cannot be contacted.
– the buyer is undecided, refractory or shows a hostile attitude towards the supplier.

If a product ordered, validated and paid for can no longer be delivered by the Seller, he will return within 7 days the value of the undelivered good in the account indicated by the Buyer. The Buyer may also choose to use the money transferred for purchase of other available products.

Change or cancel order
If you have changed your mind and do not want one or more products in your order, if you want to supplement your order with other products or if you want to cancel your order completely, You can notify us as soon as possible at one of the numbers: +40754009939, or by e-mail at mt.servicesinternational@gmail.com .

RIGHT OF WITHDRAWAL – PRODUCT RETURN

Online services
If the use of the services has not started, the user has the right to unilaterally terminate the distance contract, within 14 days, without penalties and without invoking any reason except for personalized products whose return period ends at the beginning of the development process.

ORDER DELIVERY, SERVICE DELIVERY

Delivery time is 1 – 14 days CALENDARS from the time the order is placed, but these terms may be subject to change due to reasons ( customer requests for modification, customization, etc.).

Delivery of the package with the ordered products from the online store www.mt2-services.eu is done through the website, through our Discord group or by sending the download link via the email address provided by the customer. >

SUGGESTIONS / COMPLAINTS

In case you have any suggestions, questions or questions regarding the existing products and conditions on www.mt2-services.eu , please access the section Contact from the site.

Complaints are made within 24 hours, maximum 48 hours of receiving the material.

We strive to provide you with flawless services and products, but there may be situations where we or our employees make mistakes, in which case please contact us as soon as possible.

In the event that you wish to make a complaint or complaint, please contact us by phone at +4 0754 009 939, or send an email to mt.servicesinternational@gmail.com in attention Dep. Customer Relationship .
If possible, please send us pictures that reinforce your words

Time range for sending your suggestions or notifications:
Monday-Friday from 9:00 to 20:00 , except for public holidays.

About resolving disputes for online shopping see link to SOL platform

Updating…
 • No products in the cart.